biotechTOUR

VIB viert 20-jarig bestaan met biotechtour door Vlaanderen

20 jaar VIB, dat moet gevierd worden. En daarom een 5-maandenlange biotechTOUR in plaats van 1 biotechDAG.

In elke stad waar VIB actief is meren we aan met een tentoonstelling en een niet te missen avondactiviteit. Kom dus naar Brussel, Antwerpen, Hasselt, Gent en Leuven om te ontdekken wat VIB-onderzoekers drijft, hoe hun onderzoeksresultaten kunnen leiden tot nieuwe geneesmiddelen en een duurzamere landbouw, hoeveel jobs er in die 20 jaar gecreëerd zijn in de VIB-start-ups of hoe de Vlaamse biotech wereldwijd mee aan de top staat.


We zullen het een beetje hebben over DNA en eiwitten, maar veel meer over hersen- en kankeronderzoek, chocolade en bier, darmflora, de zoektocht naar oplossingen voor astma en auto-immuunziekten, duurzame landbouw en voedselzekerheid, biobrandstoffen,....

Tour door Vlaanderen.
5 oktober 2016 vieren we de 20ste verjaardag van VIB in BOZAR (Brussel), meteen het startschot van de biotechtour. Op 10 oktober meert de biotechnologe met de VIB-tentoonstelling aan in Antwerpen. Na een verblijf van 4 weken zet ze koers naar Hasselt waar de tentoonstelling vanaf 4 november te bezoeken is. Vanaf 5 december staat de tentoonstelling in  Gent en vanaf 14 januari doet ze Leuven aan om te eindigen in Brussel.
De exacte locaties en activiteiten in de verschillende steden zullen binnenkort bekend gemaakt worden.
 
Blijf je graag op de hoogte? Bezorg ons dan jouw e-mailadres
 
   
#biotechtour @ dit is biotech              ��  dit is biotech